christmas day.


igår var det julafton, en helt underbar julafton som firades här hemma med familjen. jag fick en underbar ny mobiltelefon, dock krånglar det med att få igång internet, men ja det fixar väll sig. sen fick jag även en del kläder och grejer. jag är helnöjd!

une photo de l'année dernière.


igår såg jag Låt den rätte komma in, tillsammans med min mamma. den var betydligt mycket bättre än jag hade förväntat mig. sen gjorde jag nog inte så mycket mer igår.
idag har jag heller inte gjort så mycket, varit hemma och tittat en massa tv. nu ska jag väll fortsätta med det jag gort hela dagen, titta på tv.

un autre jour triste, rien à faire.


dagen har till största del spenderats i soffan framför teven. igår var det julavslutning och efter den träffade jag johanna. det är alltid lika mysigt att träffa henne. sen på kvällen innan almas fest var jag hos tilda, vi pratade strunt och lyssnade musik. almas fest var bra, precis vad jag behövde, vad alla behövde tror jag.

tell me when you hear my silence.

det fick bli denna bloggen igen, dock har jag tagit bort alla gamla inlägg.

idag träffade jag tilda efter skolan, kollade lite efter julklappar. känner mig lite stressad, eftersom jag inte har köpt en enda julklapp.
imorgon är det julavslutning, hur skönt som helst. sen på kvällen är det födelsedagsfest hos alma, dock 2 veckor efter hon fyllt år.

RSS 2.0